Se fierb ouale, se decojesc si se taie feliii subtiri. Telemeaua se rade pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se taie solzisori. Rosiile se taie felii subtiri, se face maioneza din 3-4 galbenusuri, lamaie si ulei.
Asamblare: intr-un castron de sticla se aseaza alternativ straturi de branza, ceapa, oua, rosii si maioneza. Se termina cu maioneza si se decoreaza cu patrunjel verde.
Se tine 1 ora la frigider pentru combinarea aromelor si apoi se serveste cu paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii