autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Salata aperitiv cu branza telemea si maioneza

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
300 g telemea putin sarata, 3 cepe rosii, 4 oua fierte, 500g rosii, maioneza din 3-4 galbenusuri, cateva fire de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouale, se decojesc si se taie feliii subtiri. Telemeaua se rade pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se taie solzisori. Rosiile se taie felii subtiri, se face maioneza din 3-4 galbenusuri, lamaie si ulei.

Asamblare: intr-un castron de sticla se aseaza alternativ straturi de branza, ceapa, oua, rosii si maioneza. Se termina cu maioneza si se decoreaza cu patrunjel verde.

Se tine 1 ora la frigider pentru combinarea aromelor si apoi se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv cu branza telemea si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Duminica lenesa, de toamna...duminica tarzie cu mic-dejun in pat si muzica in surdina. S-aveti un

34 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta taraneasca

Omleta taraneasca

Ceapa si ciuperca se curata, si se taie . Ouale se bat intr-un castron. Legatura de marar se spala

1 vot    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Apetisanta

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 300 g telemea putin sarata
  • 3 cepe rosii
  • 4 oua fierte
  • 500g rosii
  • maioneza din 3-4 galbenusuri
  • cateva fire de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Prajitura cu bezea

Prajitura cu bezea

Blatul: se bat spuma tare 4 albusuri, 5 linguri de zahar pudra, pana cand zaharul se topeste, se

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta by copilou