Ciupercile,pieptul de pui si pestele se curata,se spala si se fierb in vase separate,apoi se scurg si se lasa la racit.Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud,1 varf de cutit sare,uleiul si zeama de lamaie,apoi se amesteca cu smantana,ciupercile,puiul si pestele taiate cubulete si sare dupa gust.Se orneaza cu gogosari rosii,patrunjel verde si ceapa verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii