autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Salata asortata cu sos iutar

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
4-5 cartofi, 3-4 morcovi, 2 cepe de apa, 2 ardei capia murati, 100 g iaurt, marar verde, 1 catel de usturoi, 2 linguri ulei, 2 linguri otet de mere cu miere(vin)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata si se fierb cartofii si morcovii, se taie apoi si se amesteca cu ceapa rosie (tocata rondele), ardeiul capia si sosul iutar (iaurt, usturoi pisat, marar verde, otet, ulei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asortata cu sos iutar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu telemea si cascavea

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Ciuperci cu maioneza

Ciuperci cu maioneza

Ciupercile se scurg de apa si se mixeaza sau se taie marunt.Apoi se face putina maioneza dintr-un

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 2 cepe de apa
  • 2 ardei capia murati
  • 100 g iaurt
  • marar verde
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet de mere cu miere(vin)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate, Iuliana!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui