Se curata fructul de avocado de coaja si se elimina samburele. Se paseaza cu o furculita sau cu ce va este mai usor. Se adauga sare, zeama de lamaie si piper alb macinat si uleiul de masline extravirgin.
Se amesteca totul pana cand se omogenizeza, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, mararul si busuiocul.
Se amesteca in continuare. La final se mai pune sare si zeama de lamaie dupa gust.
Se lasa la frigider cca 1h dupa care se serveste ca gustare pe paine proaspat prajita.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii