autor:

» » Aperitive

Salata berlineza

Autor: laura lupu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura lupu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
carne de vitel cal 1: 1250g-1500g, ulei: 100ml, maioneza 300g, pasta de rosii sau bulion 250g, 2 cepe mari, 250g castraveti, 4 ardei grasi potriviti, piper, 3 oua, sare, boia de ardei dulce, zahar, mustar.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea si se taie marunt. Dupa ce se raceste, se adauga castravetii, ceapa, ardeii, ouale fierte tari, tocate marunt, sarea, mustarul, pasta de rosii sau bulionul, maioneza, amestecandu-se bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga boiaua de ardei dulce pentru culoare si gust. Dupa asezarea compozitiei in raviera, se mai pot pune, ca decor, pe deasupra, doua rondele de castraveti si putina verdeata tocata marunt. Se serveste ca aperitiv.

Bauturile recomandate la servire sunt tuica, vodca si berea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata berlineza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata berlineză

Salata berlineză

Carnea se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe foarte mici. Ceapa se taie peştişori, se

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel cal 1: 1250g-1500g
  • ulei: 100ml
  • maioneza 300g
  • pasta de rosii sau bulion 250g
  • 2 cepe mari
  • 250g castraveti
  • 4 ardei grasi potriviti
  • piper
  • 3 oua
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • zahar
  • mustar.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpa de curcan umpluta