autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata berlineza

Autor: laura lupu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura lupu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
carne de vitel cal 1: 1250g-1500g, ulei: 100ml, maioneza 300g, pasta de rosii sau bulion 250g, 2 cepe mari, 250g castraveti, 4 ardei grasi potriviti, piper, 3 oua, sare, boia de ardei dulce, zahar, mustar.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea si se taie marunt. Dupa ce se raceste, se adauga castravetii, ceapa, ardeii, ouale fierte tari, tocate marunt, sarea, mustarul, pasta de rosii sau bulionul, maioneza, amestecandu-se bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga boiaua de ardei dulce pentru culoare si gust. Dupa asezarea compozitiei in raviera, se mai pot pune, ca decor, pe deasupra, doua rondele de castraveti si putina verdeata tocata marunt. Se serveste ca aperitiv.

Bauturile recomandate la servire sunt tuica, vodca si berea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata berlineza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata berlineză

Salata berlineză

Carnea se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe foarte mici. Ceapa se taie peştişori, se

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Salate cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel cal 1: 1250g-1500g
  • ulei: 100ml
  • maioneza 300g
  • pasta de rosii sau bulion 250g
  • 2 cepe mari
  • 250g castraveti
  • 4 ardei grasi potriviti
  • piper
  • 3 oua
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • zahar
  • mustar.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cas si sunca