Se fierbe carnea si se taie marunt. Dupa ce se raceste, se adauga castravetii, ceapa, ardeii, ouale fierte tari, tocate marunt, sarea, mustarul, pasta de rosii sau bulionul, maioneza, amestecandu-se bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga boiaua de ardei dulce pentru culoare si gust. Dupa asezarea compozitiei in raviera, se mai pot pune, ca decor, pe deasupra, doua rondele de castraveti si putina verdeata tocata marunt. Se serveste ca aperitiv.
Bauturile recomandate la servire sunt tuica, vodca si berea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii