Se fierbe carnea si se taie marunt. Dupa ce se raceste, se adauga castravetii, ceapa, ardeii, ouale fierte tari, tocate marunt, sarea, mustarul, pasta de rosii sau bulionul, maioneza, amestecandu-se bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga boiaua de ardei dulce pentru culoare si gust. Dupa asezarea compozitiei in raviera, se mai pot pune, ca decor, pe deasupra, doua rondele de castraveti si putina verdeata tocata marunt. Se serveste ca aperitiv.
Bauturile recomandate la servire sunt tuica, vodca si berea.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii