Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul salatierei brinza taiata cuburi mici, presarata cu ceapa verde tocata, iar pe margine salata.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii