Legumele se maruntesc asa cum doreste fiecare. Eu, am taiat rosiile cuburi si catravetii i-am dat pe razatoarea speciala care face felii subtiri. Salata iceberg am rupt-o bucati mici iar ceapa verde am taiat-o rondele.
De data asta am facut o vinegreta din uleiul de masline si otetul balsamic. Proportia obisnuita este de 1:2 dar la mine a fost de 1:4 pentru ca asa imi place. Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am adaugat peste salata. La sfarsit, patrunjelul verde tocat marunt pentru prospetime.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii