Andivele se curata si spala bine, se taie transversal in bucati de cca 2 cm grosime, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza putin si se pun intr-un castron de sticla. Se adauga maioneza, piperul, ouale fierte tari taiate rondele, 2/3 din cantitatea de felii de sunca taiate in patrate de cca 2x2 cm si bucati de miez de grepfrut, curatate de pielita. (Fiecarei feliute de grepfrut i se inlatura camasa alba cu grija sa nu spargeti celulele miezului) Se amesteca usor.
Restul de sunca se aseaza frumos deasupra. Se infinge un miez mic de andiva putin desfacut, in mijlocul castronului cu salata, ca decor.
E o salata rafinata, care se poate servi atat ca aperitiv cat si la sfarsitul unei mese festive.
Cei care mananca dietetic, pot amesteca maioneza cu cateva linguri de iaurt foarte proaspat, scurs de zer.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii