autor:

Fara foto

» » Aperitive

salata de branza

Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ORHIDEEA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
300g branza dulce(dietetica), 1 ceapa potrivita, marar, 2oua

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

se face o maioneza(eu o prepar cu galbenus fiert si unul crud)se adauga branza,se pune ceapa data pe razatoare sau taiata foarte fin,marar si un praf de sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Salata de ravioli cu branza si ton

Salata de ravioli cu branza si ton

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba

0 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte

6 voturi    2 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300g branza dulce(dietetica)
  • 1 ceapa potrivita
  • marar
  • 2oua

Raporteaza reteta

Cerboaicaiubita (Chef de cuisine)

f f gustoasa

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cascaval