1. Se curata mango de coaja, se taie in doua, se inlatura samburele, iar pulpa se taie cubulete.Se stropesc imediat cu suc de lamaie ca sa-si pastreze culoarea.
2. Se spala capsunile in apa rece, se curata de codite si se taie in sferturi.
3. Otetul cu aroma de ghimbir se amesteca cu uleiul de nuci, sare, piper si se toarna peste fructe. Se lasa 20 minute sa se macereze.
4. Salata se serveste cu felii de prosciuto si felii de bagheta.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii