Capsunile se curata de codite, se spala si se lasa la scurs apoi. Jumatate din ele se pun intr-o compotiera de sticla, se presara cu o 1/2 din zahar si se pune in frigider. Din cealalta jumatate se face un piure ce se amesteca cu galbenusul frecat cu restul de zahar si vinul, si se pun pe foc mic sa dea un clocot, amestecand bine.
Dupa ce s-a racit se toarna peste capsunile din compotiera si se pune la frigider. Se serveste cu piscoturi de sampanie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii