Salata de cascaval cu oua si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de  cascaval cu oua si usturoi

Ingrediente

  • 6 oua + 1 galbenus crud
  • 300 g cascaval afumat
  • usturoi dupa gust
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • pentru decor: masline, castraveti, verdeata, rosie

Mod de preparare

Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud, fac o maioneza cu ulei de masline si o condimentez cu usturoi pisat si sarat. Cele 5 oua tari si albusul de la albusul ramas de la al saselea ou le toc maruntel in cubulete.

Imi place cascavalul afumat asa ca o bucata cam de 300 g o dau prin razatoarea de mere.

Pentru a aranja salata, folosesc boluri cu baza mica si incep prin a pune pe fundul bolului un strat de cascaval, apoi unul de ou tocat si peste ele pun un strat de maioneza usturoiata si urmez aceasta ordine pina ce se umple bolul, ultimul strat fiind de maioneza. Se orneaza bolul cu masline, castraveti , ardei gras,rosie, verdeata (ce avem prin casa ) si se da la rece pentru cel putin 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise