Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud, fac o maioneza cu ulei de masline si o condimentez cu usturoi pisat si sarat. Cele 5 oua tari si albusul de la albusul ramas de la al saselea ou le toc maruntel in cubulete.
Imi place cascavalul afumat asa ca o bucata cam de 300 g o dau prin razatoarea de mere.
Pentru a aranja salata, folosesc boluri cu baza mica si incep prin a pune pe fundul bolului un strat de cascaval, apoi unul de ou tocat si peste ele pun un strat de maioneza usturoiata si urmez aceasta ordine pina ce se umple bolul, ultimul strat fiind de maioneza. Se orneaza bolul cu masline, castraveti , ardei gras,rosie, verdeata (ce avem prin casa ) si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii