autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de cascaval

Autor: Viorica Spataru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorica Spataru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 octombrie 2006

Ingrediente
200g. cascaval, 100g. maioneza obisnuita, 3-4 cataei de usturoi, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

118 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se da prin razatoarea mai mare si se amesteca cu maioneza, usturoiul zdrobit si sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Cartofi cu cascaval, snitele de curcan si salata

Cartofi cu cascaval, snitele de curcan si salata

Carnea de curcan o taiem in fasii subtiri si o batem cu batatorul de snitele, asezonam cu sare si

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

118 voturi

Ingrediente

  • 200g. cascaval
  • 100g. maioneza obisnuita
  • 3-4 cataei de usturoi
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Scovergi din Lunca Dunarii