Salata de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie ciuperci taiate sau 500 gr ciuperci
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • un praf sare
  • un praf piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se scot ciupercile din conserva si se clatesc in strecuratoare in jet de apa pentru eventualele urme de nisip. Daca folosim ciuperci proaspete, acestea se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita in care am pus un praf de sare. Dupa fierbere respectiv clatire si scurgere in sita, se taie ciupercile felii se pun intr-un castron.

Ouale se fierb tari, se dau sub jet de apa rece pentru a se curata mai usor. Se scoate galbenusul din care se prepara o maioneza la care se adauga lingurita de mustar, praful de sare si piperul.

Albusurile se taie felii si se pun peste ciuperci. Se adauga maioneza de mai sus si patrunjelul. Totul se amesteca usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise