Se scot ciupercile din conserva si se clatesc in strecuratoare in jet de apa pentru eventualele urme de nisip. Daca folosim ciuperci proaspete, acestea se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita in care am pus un praf de sare. Dupa fierbere respectiv clatire si scurgere in sita, se taie ciupercile felii se pun intr-un castron.
Ouale se fierb tari, se dau sub jet de apa rece pentru a se curata mai usor. Se scoate galbenusul din care se prepara o maioneza la care se adauga lingurita de mustar, praful de sare si piperul.
Albusurile se taie felii si se pun peste ciuperci. Se adauga maioneza de mai sus si patrunjelul. Totul se amesteca usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii