Ciupercile se curata, se spala bine si se pun la fiert in apa clocotita cu sare si otet. Dupa aproximativ 15 minute, se scot si se taie bucati. Ouale se fierb tari si se toaca marunt (un ou fiert se pastreaza pentru garnitura); parmezanul, ceapa, morcovul si telina se rad prin razatoare. Se amesteca bine ciupercile cu ouale, o parte din parmezan, ceapa, morcovul si telina, se stropesc cu ulei si putina zeama in care au fiert ciupercile, se gusta de sare, se amesteca apoi din nou totul foarte bine. Se pune intreaga compozitie in salatiera in forma de movila, se presara cu parmezan si se garniseste cu oul fiert pastrat, care se taie felii rotunde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii