autor:

» » Aperitive

Salata de ciuperci cu pui si maioneza

Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
o cutie de ciuperci intregi, 200 g piept de pui, 3 linguri de maioneza, 1 lingura smantana, 2 catei usturoi, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie marunt.
Puiul se fierbe, se toaca marunt si se lasa la racit.
Se amesteca ciupercile cu puiul, maioneza, smantana si usturoiul. Se potriveste de sare si piper dupa gust.
Se serveste rece,pe feli de paine facute crutoane la cuptor cu ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci intregi
  • 200 g piept de pui
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 lingura smantana
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Petruta Tenescu
Tochitura a la Trusii

Tochitura a la Trusii

Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mic dejun ca la noi acasa

Mic dejun ca la noi acasa

Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui "sanghai"