Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se fierbe pieptul de pui bine.
Se face o maioneza din 2 oua (1 crud si 1fiert).
Conopida fiarta se zdrobeste cu furculita,iar pieptul de pui se taie cu cutitul de-a latul fibrelor.
Se amesteca conopida cu pieptul de pui,maioneza si smantana.
Se pune sare,piper si se presara deasupra patrunjel tocat marunt.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii