autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de conopida cu piept de pui

Autor: anca venea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca venea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2007

Ingrediente
-o conopida medie, -un piept de pui dezosat, -doua oua, -doua linguri smantana, -ulei ptr maioneza, -sare si piper dupa gust, -patrunjel dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se fierbe pieptul de pui bine.
Se face o maioneza din 2 oua (1 crud si 1fiert).
Conopida fiarta se zdrobeste cu furculita,iar pieptul de pui se taie cu cutitul de-a latul fibrelor.
Se amesteca conopida cu pieptul de pui,maioneza si smantana.
Se pune sare,piper si se presara deasupra patrunjel tocat marunt.
Se serveste rece.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu varza

Placinta cu varza

Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca. Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • -o conopida medie
  • -un piept de pui dezosat
  • -doua oua
  • -doua linguri smantana
  • -ulei ptr maioneza
  • -sare si piper dupa gust
  • -patrunjel dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pateuri Speciale