Se fierbe conopida in apa cu sare.
Se fierbe pieptul de pui bine.
Se face o maioneza din 2 oua (1 crud si 1fiert).
Conopida fiarta se zdrobeste cu furculita,iar pieptul de pui se taie cu cutitul de-a latul fibrelor.
Se amesteca conopida cu pieptul de pui,maioneza si smantana.
Se pune sare,piper si se presara deasupra patrunjel tocat marunt.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii