DUPA CE AM RAZUIT MORCOVUL,TELINA,MARUL,PE RAZATOAREA MARE,TAIEM NUCILE MARUNT SI AMESTECAM TOTUL.INAINTE ESTE BINE CA LEGUMELE SI MERELE SA FIE STOARSE PUTIN.SE AMESTECA CU PUTIN PATRUNJEL TOCAT,SE CONDIMENTEAZA USOR,SI SE UMPLU ROSIILE(POT FI FOLOSITI SI ARDEI GRASI TAIATI PE JUMATATE).DUPA CE AM UNPLUT ROSIILE PUNEM DEASUPRA FIECAREIA CATE UN ROMB DE SOMON(CUMPARAT DIN SUPERMARCHET).CINE DORESTE MAI MULTA CULOARE,POATE ORNA SOMONUL CU JUMATATI DE MASLINA FARA SAMBURI.VA INVIT SA INCERCATI!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii