Ingrediente
Avem nevoie de:, -1 cana de cuşcuş, -250 grame rosii mici, -1 ceapa mica, -1 conserva de boabe de naut, -2 linguri frunza de menta verde, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -coaja rasa de la o portocala( optional), -2 linguri seminte de migdale jumatati prajite in ulei de porumb, -2 linguri ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
16 voturi
Mod de preparare
Se trece apoi sub un jet de apa rece si se stoarce in maini bine.
Se adauga boabele de naut,coaja de portocala,1 lingura de ulei de masline,sare si piper dupa gust.
Intr-un bol separat se amesteca ceapa taiata marunt, rosiile taiate sferturi,frunzele de menta taiate mai mari , restul de ulei de masline, sare si piper dupa gust.
Se amesteca usor cu cuşcuşul si se aseaza pe un platou.
Se presara cu semintele de migdale prajite si se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Nu este inclus in reteta , dar sotului meu ii place sa pun si 2 linguri de suc de lamaie in salata.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Plina de culoare poza.Imi plac salatele cu cuscus.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Foarte gustoasa si aspectoasa!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Foarte aromatã!!!frumoasã prezentarea ,felicitãri!
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Parca reteta ta se apropie de cel mai bun cuscus mancat de mine la Paris. Pacat ca nu am reteta aia, dar stiu ca avea si menta si ulei de masline. Multumesc de reteta. Ade
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 iulie 2010
O bunatate,si mie imi place mult.*****