Se pune cuşcuşul intr-un bol, se toarna peste el apa fierbinte si se lasa sa stea 5 minute.
Se trece apoi sub un jet de apa rece si se stoarce in maini bine.
Se adauga boabele de naut,coaja de portocala,1 lingura de ulei de masline,sare si piper dupa gust.
Intr-un bol separat se amesteca ceapa taiata marunt, rosiile taiate sferturi,frunzele de menta taiate mai mari , restul de ulei de masline, sare si piper dupa gust.
Se amesteca usor cu cuşcuşul si se aseaza pe un platou.
Se presara cu semintele de migdale prajite si se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii