autor:

Czompa

» » Aperitive

Salata de fasole pastai

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2009

Ingrediente
1/2kg fasole pastai galbena(de preferat din cea rotunda), 1 galbenus crud, 1 lingura de mustar, 3-4 catei de usturoi, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata). Dupa ce s-a fiert se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca bine. Intre timp se prepara o maioneza din galbenusul crud, mustar si ulei. Se adauga peste maioneza fasolea bine racita,usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se tine la rece minim 1h. Se poate servi pe o felie de paine prajita cu niste feliute de rosii deasupra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

Se curata, spala pastaile de fasole, se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au racorit, se amesteca

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Curatam pastaile de cozi,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, le punem

4 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Mama ne gatea cand eram copii si ne palcea tare mult, facea unoeri in loc de vinete.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Imi place tare mult...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      N-am mancat niciodata si nici nu m-am gandit vreodata la aceasta combinatie...ce bine ca sunt multe idei pe aici de unde te poti inspira..Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2kg fasole pastai galbena(de preferat din cea rotunda)
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura de mustar
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CHIFTELE DIN LEGUME