autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de fasole verde

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg fasole verde, apa ,ulei ,otet zahar, 1 ceapa data pe razatoarea mica, marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se fierbe fasolea verde in apa cu 1/2 lingurita cimbru: se strecoara s elasa la racit
se face o zeama din apa , ulei, otet, zahar, ceapa razuita , marar tocat peste care se pune fasolea bucatele: se amesteca bine si se lasa sa se patrunda 1 ora
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca

3 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Salata de fasole verde cu rosi

Salata de fasole verde cu rosi

Se spala fasolea se curata si se fierbe in apa sarata cam 15 minute.Se pune ulei inrt-o tigaie ardeiul

5 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • apa ,ulei ,otet zahar
  • 1 ceapa data pe razatoarea mica
  • marar tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu dovlecei