Salata de fasole verde de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg păstăi fideluţă congelate
  • 1/2 ceaşcă de ulei de măsline
  • 3 linguri de oţet de mere cu miere
  • sare, piper
  • 1 lingură de muştar
  • 1 ceapă tăiată julien
  • 2-3 căţei de usturoi
  • mărar fin tocat
  • 2 ardei copţi tăiaţi fideluţă
  • 2 roşii

Mod de preparare

Se pune la foc 2l de apă, când clocoteşte se pune fasolea congelată, se lasă pe foc până păstăile sunt fierte. Se scurge fasolea. După ce s-a scurs toată apa se pune într-un castron, se adaugă uleiul, oţetul, sarea, piperul, usturoiul pisat şi muştarul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu ceapa, ardeiul şi roşiile tăiate rondele.
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise