autor:

mariana scarlat

» » Retete de post

Salata de fasole verde de post

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg păstăi fideluţă congelate, 1/2 ceaşcă de ulei de măsline, 3 linguri de oţet de mere cu miere, sare, piper, 1 lingură de muştar, 1 ceapă tăiată julien, 2-3 căţei de usturoi, mărar fin tocat, 2 ardei copţi tăiaţi fideluţă, 2 roşii

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare


Se pune la foc 2l de apă, când clocoteşte se pune fasolea congelată, se lasă pe foc până păstăile sunt fierte. Se scurge fasolea. După ce s-a scurs toată apa se pune într-un castron, se adaugă uleiul, oţetul, sarea, piperul, usturoiul pisat şi muştarul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu ceapa, ardeiul şi roşiile tăiate rondele.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Salata de fasole verde cu usturoi, hrean si maioneza de post - Philips multicooker

Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca

4 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Cornulete cu gem&nuca de post

Cornulete cu gem&nuca de post

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la crescut 1h. Se imparte aluatul in

43 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg păstăi fideluţă congelate
  • 1/2 ceaşcă de ulei de măsline
  • 3 linguri de oţet de mere cu miere
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de muştar
  • 1 ceapă tăiată julien
  • 2-3 căţei de usturoi
  • mărar fin tocat
  • 2 ardei copţi tăiaţi fideluţă
  • 2 roşii

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Pluta cu creveti