Merele se curata,se taie cuburi.Bananele se curata si se taie rondele,si se amesteca cu merele,apoi se stropesc cu sucul de lamaie si se amesteca bine.Se adauga portocalele curatate si desfacute in felii.Strugurii se spala si se taie boabele in doua,se scot samburii si se pun peste celelalte fructe.Se lasa salata 2 ore la frigider.Sosul se prepara astfel:ouale intregi se bat cu galbenusurile cu zaharul pana cand amestecul devine cremos.Se incorporeaza alcoolul batand in continoare.Salata se serveste rece cu sosul preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii