Mod de preparare: Se prepara din mere, pere, struguri, pepene galben (turchestan sau ananas), portocale, banane, ananas (sau compot de ananas), nuci sau alune prajite putin la cuptor, in tava, combinate, dupa gust, sau cu ce avem la indemina.Fructele curatate se taie felii, se stropesc bine cu vin sau coniac si rom, sau se presara numai cu zahar dupa gust, amestecindu-le prin rasturnare cu lingura.Se pun imediat in cupe sau farfurii, se lasa la rece (frigider), ca si precedentele, apoi se orneaza.Se pot servi si neornate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii