Mod de preparare: Se prepara din mere, pere, struguri, pepene galben (turchestan sau ananas), portocale, banane, ananas (sau compot de ananas), nuci sau alune prajite putin la cuptor, in tava, combinate, dupa gust, sau cu ce avem la indemina.Fructele curatate se taie felii, se stropesc bine cu vin sau coniac si rom, sau se presara numai cu zahar dupa gust, amestecindu-le prin rasturnare cu lingura.Se pun imediat in cupe sau farfurii, se lasa la rece (frigider), ca si precedentele, apoi se orneaza.Se pot servi si neornate
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii