Salata de fructe in cupe de pepene galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 pere
  • 500 gr prune
  • 2 pepeni galbeni
  • 100 gr zahar pudra
  • 1 cescuta rom (lichior, coniac)
  • 250 ml frisca lichida + 2 linguri smantana

Mod de preparare

Fructele se curata, se spala, se scurg de apa si se taie in cuburi mici. Se presara cu zahar, se stropesc cu rom, se amesteca usor si se lasa la rece timp de 1 ora.

Pepenii se taie in jumatati, li se scot samburii si se pun la rece.

Se bate frisca si se da la rece.

Apoi, jumatatile de pepene se umplu cu fructe si se decoreaza din belsug cu frisca.

**Obs: Ca sa fie mai estetic, pepenii se pot taia, la jumatate, in zig-zag cu lama unui cutit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise