Perele se curata,se taie sferturi si se pun intr-o tava ptr. friptura,impreuna cu strugurii fara samburi,zaharul coniacul sucul de lamaie,batoanele de scortisoara rupte si cuisoarele.Se amesteca bine,se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute,pana fructele se inmoaie.Se indeparteaza folia si se mai coace inca 5 minute.Se serveste cu inghetata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii