Alegi,speli si pui fasolea la fiert,ca pentru cea batuta.Dupa ce bobul a inceput sa se desfaca,scurgi fasolea de apa,si adaugi in blender,sau o dai prin masina de tocat.O pui in alt vas si adaugi ceapa rasa sau foarte marunt facuta in turbo,si apoi uleiul incins de preferinte zeama de lamaie,sau otet ce preferati!Se orneaza cu masline si se serveste pe paine de asemeni ca si salata de icre!Dupa ce o sa o preperati o data o sa va para super simpla,si excelenta pentru zilele de post!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii