Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti cu aparatul. Adaugam rosiile taiate cubulete si lasam la sotat cateva minute, la foc iute pana se evapora lichidul.
Separat, se fierbe lintea, schimbandu-se apa de doua ori. Cand e bine fiarta, o strecuram si o adaugam impreuna cu bulgurul ( pe care l-am fiert 5 minute in apa cu sare, apoi l-am strecurat ) peste amestecul de rosii.
Lasam pe foc inca un minut pana ce acestea s-au combinat , apoi tragem tigaia de pe foc si adaugam patrunjelul. Cand s-a racit, asezonam cu zeama de lamaie. Se poate servi atat calda cat si rece.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii