Se curata morcovii, se taie feli subtiri si se fierb in apa 10 minute cu delikat, chimen, scortisoara, usturoi. Dupa ce ati scos portocalele din frigider, se curata ss se desfac felii, apoi se curata pielita alba. Ttapetati 6 pahare cu felii de portocale, in mijloc de pun morcovi, se stropesc cu vinegreta din ulei lamaie si suc de portocale, se orneaza cu patrunjel, se serveste de la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii