Se curata morcovii, se taie feli subtiri si se fierb in apa 10 minute cu delikat, chimen, scortisoara, usturoi. Dupa ce ati scos portocalele din frigider, se curata ss se desfac felii, apoi se curata pielita alba. Ttapetati 6 pahare cu felii de portocale, in mijloc de pun morcovi, se stropesc cu vinegreta din ulei lamaie si suc de portocale, se orneaza cu patrunjel, se serveste de la frigider.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii