autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Salata de ou si branza topita

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
2 oua fierte, 3 bucati braza topita (baton de 100 g), o bucata praz, 3 catei de usturoi, 3 -4 linguri maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Dau pe razatoare branza topita,ouale si ustroiul. Adaug maioneza si inele de praz. Condimentez dupa gust cu sare si piper.Asez in cupe sau in cosulet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ou si branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata boeuf floarea soarelui

Salata boeuf floarea soarelui

Zarzavatul fiert se taie marunt la fel si carnea fiarta. Muraturile se taie si ele cubulete. Maioneza

22 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Minuturi(1)

Minuturi(1)

Se pune intr-un vas apa la fiert.Cind clocoteste se aduga 1lingura de otet de vin si ouale. SDe

0 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O idee de nota 10.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Arata foarte bine!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    5 puncte de la mine,foarte bine decorul

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • 3 bucati braza topita (baton de 100 g)
  • o bucata praz
  • 3 catei de usturoi
  • 3 -4 linguri maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O idee de nota 10.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cartofi in straturi