Se iau ouale se spala si se pun la fiert, trebuie sa fie fierte tare, dupa ce sunt facute se curata de coaja si se toaca marunt. Separat se taie castraveti murati marunt, se storc si se adauga peste oua. Cepele se taie foarte marunt si se amesteca cu ouale si castravetii se sareaza si pipereaza si se adauga putin ulei de masline si cateva picaturi de zeama de lamaie
Separat se pune intr-o tigaie zaharul se lasa se se topeasca si se pun nucile, care se vor carameliza, dupa care le scotem si le lasam in asteptare.
Dupa ce am amestecat salata adaugam si nucile.
Un gust bun si usor de preparat un mic dejun satios.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii