Pastaile se curata se taie marunt si se pun la fiert in apa clocotita cu 1 lingurita sare. Se lasa la fiert la foc iute 5-6 min si apoi se trec pe sub jet de apa rece pentru a se opri fierberea.
Sosul se prepara din smantina care se freaca cu zeama de lamaie, sare, piper, praf de usturoi (optional).
Intr-un bol de sticla se amesteca rosiile taiate cubulete cu pastaile si sosul de smantina.
Intr-un litru de apa se pune otetul. Cind apa fierbe se da drumul la ou (de preferat de a se sparge oul intr-o cana si a se lasa sa cada usor in apa) si se lasa 3-4 min pina se incheaga albusul, iar galbenusul sa ramana moale si se scoate cu paleta.
Se aseaza pe farfurie un strat de salata preparata si pe deasupra se pune oul fiert. Apoi se presara, marar patrunjel si cascavalul ras.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii