Se taie rosiile in patru felii se aseaza pe o tava si se toarna pe ele 1/2 de pahar ulei de masline si se da la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade pina cind rosiile incep sa se inmoaie si se scot afara.
Vinetele se spala si se taie felii subtiri se toarna restul uleiului se presara putina sare si deasemeni se coc aproape 20 de minute pina cind se rumenesc(vinetele absorb uleiul daca mai au nevoie de putin ulei in timpul coacerii se adauga).
Dupa ce vinetele sau copt se pregateste salata
Se amesteca pasta fiarta cu rosiile si vinetele se adauga brinza si sosul pesto si bineinseles frunzele de oregano.(daca n-aveti proaspete se poate presara oregano uscat). O salata gustoasa si sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii