Ingrediente
8 rosii, 2 vinete, 3/4 pahar ulei de masline, 6catei de usturoi taiati felioare, sare, 250 gr pasta inainte de fiert -fiarta al dente, 2 linguri frunze de oregano proaspete, 4linguri de brinza sarata -telemea sau de oi taiata cuburi, 4 linguri sos de pesto pregatit inainte-comert
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
9 voturi
Mod de preparare
Vinetele se spala si se taie felii subtiri se toarna restul uleiului se presara putina sare si deasemeni se coc aproape 20 de minute pina cind se rumenesc(vinetele absorb uleiul daca mai au nevoie de putin ulei in timpul coacerii se adauga).
Dupa ce vinetele sau copt se pregateste salata
Se amesteca pasta fiarta cu rosiile si vinetele se adauga brinza si sosul pesto si bineinseles frunzele de oregano.(daca n-aveti proaspete se poate presara oregano uscat). O salata gustoasa si sanatoasa.
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Cred ca are prea mult ulei.