Salata de peste cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr peste afumat
  • 2 morcovi fierti
  • 300 gr cartofi fierti
  • 200 gr maioneza
  • 120 gr smantana
  • zeama de lamaie
  • 4 oua fierte tari
  • 1 lamaie
  • sare
  • mustar
  • piper
  • verdeata.

Mod de preparare

Pestele afumat se curata de oase si de pielita,se desface in fasii si se stropeste cu 2 linguri de zeama de lamaie.

Morcovii si cartofii fierti se taie cubulete.Ouale se curata si se taie felii.

Maioneza se amesteca cu smantana (ambele sa fie la temperatura camerei),se condimenteaza dupa gust cu sare,mustar si zeama de lamaie.

In castroane transparente se pun straturi succesive de peste,morcovi,oua,cartofi,putin piper si sos de maioneza.

Se orneaza cu verdeata tocata marunt si lamaie taiata felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise