Salata de peste cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr peste afumat
  • 2 morcovi fierti
  • 300 gr cartofi fierti
  • 200 gr maioneza
  • 120 gr smantana
  • zeama de lamaie
  • 4 oua fierte tari
  • 1 lamaie
  • sare
  • mustar
  • piper
  • verdeata.

Mod de preparare

Pestele afumat se curata de oase si de pielita,se desface in fasii si se stropeste cu 2 linguri de zeama de lamaie.

Morcovii si cartofii fierti se taie cubulete.Ouale se curata si se taie felii.

Maioneza se amesteca cu smantana (ambele sa fie la temperatura camerei),se condimenteaza dupa gust cu sare,mustar si zeama de lamaie.

In castroane transparente se pun straturi succesive de peste,morcovi,oua,cartofi,putin piper si sos de maioneza.

Se orneaza cu verdeata tocata marunt si lamaie taiata felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor