Pestele afumat se curata de oase si de pielita,se desface in fasii si se stropeste cu 2 linguri de zeama de lamaie.
Morcovii si cartofii fierti se taie cubulete.Ouale se curata si se taie felii.
Maioneza se amesteca cu smantana (ambele sa fie la temperatura camerei),se condimenteaza dupa gust cu sare,mustar si zeama de lamaie.
In castroane transparente se pun straturi succesive de peste,morcovi,oua,cartofi,putin piper si sos de maioneza.
Se orneaza cu verdeata tocata marunt si lamaie taiata felii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii