autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Salata de portocale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
rom, coniac, portocale, zahar, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coaja de portocala taiata se fierbe in apa, cca 5 min., dupa care se indeparteaza apa. Se pune din nou la fiert cu 200 ml de apa si zahar. Coaja de portocala se asaza pe salatiera; deasupra se pun feliile de portocale si se toarna siropul racit, amestecat cu rom, coniac si vermut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat

5 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Salata de fenicul cu portocale

Salata de fenicul cu portocale

Se spala si se curata bine radacina de fenicul. Se taie felii nu prea groase si se pune la fiert

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • rom
  • coniac
  • portocale
  • zahar
  • vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu curd de capsuni