autor:

Anonim

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Salata de portocale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
rom, coniac, portocale, zahar, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Coaja de portocala taiata se fierbe in apa, cca 5 min., dupa care se indeparteaza apa. Se pune din nou la fiert cu 200 ml de apa si zahar. Coaja de portocala se asaza pe salatiera; deasupra se pun feliile de portocale si se toarna siropul racit, amestecat cu rom, coniac si vermut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salata de fenicul cu portocale

Salata de fenicul cu portocale

Se spala si se curata bine radacina de fenicul. Se taie felii nu prea groase si se pune la fiert

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de rucola cu portocale

Salata de rucola cu portocale

Rucola curatata,spalata,se pune in castron apoi se adauga,felii de portocale curatate de coaja si

3 voturi    0 comentarii
1h
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • rom
  • coniac
  • portocale
  • zahar
  • vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Cum se face coliva  cu nuca Cum se face coliva cu nuca

Cum se face coliva cu nuca Se fierbe graul la foc mic sau la cuptor.Incorporam graul cu zaharul,aromele, biscuitii,nucile,cacao.

9 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cum se face coliva la Multicooker Cum se face coliva la Multicooker

Cum se face coliva la Multicooker Grâul se alege, se curăţă de impurităţi, se spală în 9 ape călduţe numite cele

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Duchesse cu ciocolata (reteta Isabela)