Se curata boabele de porumb de pe stiuleti si se pun la fiert in apa rece(se pot curata boabele si dupa fierbere).Dupa fierbere porumbul se strecoara si se lasa la racit…
Se fierbe pestele in apa cu zarzavat(ceapa,morcov,telina,albitura), sare, zeama de lamaie, piper boabe, foi de dafin, la fel ca pentru rasol si se lasa la racit. Dupa racire,se curata pestele de oase daca nu este file, se taie in bucati mici, apoi se amesteca cu boabele de porumb , cu maioneza dupa gust si se potriveste de sare,piper alb. Se mai poate adauga una sau doua limguri de smantana si suc de lamaie, dupa gust. Se serveste rece si se decoreaza cu patrunjel verde .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii