Ingrediente
300 g de porumb proaspat,congelat sau din conserva, 300 g peste alb proaspat,congelat sau 1-2 conserve de ton, 2-3 linguri de maioneza sau dupa gust, zeama de lamaie dupa gust, sare,piper alb, foi de dafin,piper boabe, cateva felii de ceapa,morcov,telina,albitura, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
6 voturi
Mod de preparare
Se fierbe pestele in apa cu zarzavat(ceapa,morcov,telina,albitura), sare, zeama de lamaie, piper boabe, foi de dafin, la fel ca pentru rasol si se lasa la racit. Dupa racire,se curata pestele de oase daca nu este file, se taie in bucati mici, apoi se amesteca cu boabele de porumb , cu maioneza dupa gust si se potriveste de sare,piper alb. Se mai poate adauga una sau doua limguri de smantana si suc de lamaie, dupa gust. Se serveste rece si se decoreaza cu patrunjel verde .
mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009
Interesanta reteta.Salvata pentru fetita mea care este fan porumb si peste.