Fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare si ulei. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.
Baitz:
o cescuta otet, 3 cescute apa, sare,piper boabe, foaia de dafin.
Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz, se scurge foarte bine.Daca nu ai ciuperci marinate, le dai un clocot in baitzul in care oparesti ceapa.
Ciupercile scurse se incorporeaza cu macaroanele,se adauga ceapa, se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii