Salata de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane de post
  • 2 linguri ulei
  • 200 ciuperci marinate in otet
  • 3 cepe
  • 1 cescuta otet
  • 200 ml maioneza de post (din comert sau facuta in casa din cartof sau telina, mustar si ulei)
  • sare, piper macinat si boabe, o foaie de dafin,

Mod de preparare

Fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare si ulei. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.

Baitz:

o cescuta otet, 3 cescute apa, sare,piper boabe, foaia de dafin.

Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz, se scurge foarte bine.Daca nu ai ciuperci marinate, le dai un clocot in baitzul in care oparesti ceapa.

Ciupercile scurse se incorporeaza cu macaroanele,se adauga ceapa, se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu maioneza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise