autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de pui

Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
- 300-400g piept de pui afumat, - 1 ceapa mare (rosie), - 100g gogosari sau ardei gras proaspat, - 1-2 linguri otet, sare si piper dupa gust., - patrunjel verde, -1 ou, 200-300 g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui, ceapa si ardeii taiate toate felii julien si se pun intr-un bol cu otetul, sarea si piperul; Se face maioneza, se amesteca si cu partunjelul tocat si se pune peste ingredientele gata taiate. Se amesteca toate, se mai adauga sare si piper daca mai este nevoie. Se serveste. E minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de telina cu piept de pui

Salata de telina cu piept de pui

Se fierbe pieptul de pui şi se taie cubuleţe. La fel şi castraveciorii. Ţelina se rade pe răzătoarea

20 voturi    11 comentarii
40 min
Salate cu carne
Salata de pui cu maioneza

Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura

1 vot    1 comentariu
50 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ancady2003 (Maestru bucatar):

    A iesit delicioasa, rapida, aromata si a lasat o impresie foarte buna invitatilor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • - 300-400g piept de pui afumat
  • - 1 ceapa mare (rosie)
  • - 100g gogosari sau ardei gras proaspat
  • - 1-2 linguri otet
  • sare si piper dupa gust.
  • - patrunjel verde
  • -1 ou
  • 200-300 g ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui Shanghai in crusta de chips