autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salata de pui

Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ancady2003 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
- 300-400g piept de pui afumat, - 1 ceapa mare (rosie), - 100g gogosari sau ardei gras proaspat, - 1-2 linguri otet, sare si piper dupa gust., - patrunjel verde, -1 ou, 200-300 g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui, ceapa si ardeii taiate toate felii julien si se pun intr-un bol cu otetul, sarea si piperul; Se face maioneza, se amesteca si cu partunjelul tocat si se pune peste ingredientele gata taiate. Se amesteca toate, se mai adauga sare si piper daca mai este nevoie. Se serveste. E minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata de legume cu piept de pui la gratar

Salata de legume cu piept de pui la gratar

Pieptul de pui condimentat se frige pe gratar sau la abur, se lasa la racit, dupa care se taie bucatele. Legumele

45 voturi    2 comentarii
15 min
Salate cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ancady2003 (Maestru bucatar):

    A iesit delicioasa, rapida, aromata si a lasat o impresie foarte buna invitatilor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • - 300-400g piept de pui afumat
  • - 1 ceapa mare (rosie)
  • - 100g gogosari sau ardei gras proaspat
  • - 1-2 linguri otet
  • sare si piper dupa gust.
  • - patrunjel verde
  • -1 ou
  • 200-300 g ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob din carne tocata de vita