autor:

» » Aperitive

Salata de pui

Autor: violeta neagu (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta neagu (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 octombrie 2007

Ingrediente
1piept de pui, 300 g telina, 300 g morcov, 2 oua, mustar, lamaie, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pieptul . se dau prin razatoarea mica morcovul si telina. separat se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud. la sfarsit se adauga 2 linguri de mustar. se taie marunt pieptul de pui si se amesteca cu telina, morcovul si maioneza. se adauga sare dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca

105 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Salata de pui cu telina

Salata de pui cu telina

Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea

6 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • popete , 30 august 2008

    Aceasta reteta m-a surprins prin gustul unic pe care il are. Din clipa in care am gustat prima oara am stiut ca voi mai face muuuulte castroane de salata de pui.Bravo Violeta!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 300 g telina
  • 300 g morcov
  • 2 oua
  • mustar
  • lamaie
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

popete

Aceasta reteta m-a surprins prin gustul unic pe care il are. Din clipa in care am gustat prima oara am stiut ca voi mai face muuuulte castroane de salata de pui.Bravo Violeta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa