Se fierbe pieptul . se dau prin razatoarea mica morcovul si telina. separat se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud. la sfarsit se adauga 2 linguri de mustar. se taie marunt pieptul de pui si se amesteca cu telina, morcovul si maioneza. se adauga sare dupa gust.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii