Taiem legumele spalate dupa preferinta. Eu am taiat ceapa sferturi, capatana de usturoi necuratata de coaja taiata in jumatate, ardeii fasii potrivite, puiul fasii sau intreg, dovleceii si vinetele felii nu foarte subtiri, ciupercilor li se scot piciorusele si se coc separat de palarii. Coacem palariile mai intai cu fata in jos dupa care le intoarcem invers pentru a pastra zeama lasata pentru salata. Ungem gratarul incins cu slanina si coacem legumele. Important este sa le intoarcem de vreo doua ori pe o singura parte ca sa nu se arda. Punem putin sos de soia peste ele cat sunt calde, ulei de masline, mararul tocat si amestecam imediat. Pe masura ce adaugam alte legume coapte mai punem sos peste si amestecam sa se intrepatrunda gusturile. Este usoara si merge atat calda cat si rece. Pentru vegetarieni inlaturati carnea si slaninuta si puteti adauga si alte legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii