Taiem legumele spalate dupa preferinta. Eu am taiat ceapa sferturi, capatana de usturoi necuratata de coaja taiata in jumatate, ardeii fasii potrivite, puiul fasii sau intreg, dovleceii si vinetele felii nu foarte subtiri, ciupercilor li se scot piciorusele si se coc separat de palarii. Coacem palariile mai intai cu fata in jos dupa care le intoarcem invers pentru a pastra zeama lasata pentru salata. Ungem gratarul incins cu slanina si coacem legumele. Important este sa le intoarcem de vreo doua ori pe o singura parte ca sa nu se arda. Punem putin sos de soia peste ele cat sunt calde, ulei de masline, mararul tocat si amestecam imediat. Pe masura ce adaugam alte legume coapte mai punem sos peste si amestecam sa se intrepatrunda gusturile. Este usoara si merge atat calda cat si rece. Pentru vegetarieni inlaturati carnea si slaninuta si puteti adauga si alte legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii