Spălaţi salata verde, dovleacul, ardeiul, mărarul şi quinoa; curăţaţi şalota şi o spălaţi. Tăiaţi dovlecelul cubuleţe, puneţi sare peste el şi îl lăsaţi 15 minute să se înmoaie. Puneţi, intre timp, quinoa la fiert, în apă cu un praf de sare pentru 10 minute.
Cubuleţele de dovleac le scurgeţi de apă şi le puneţi pe o tavă, in cuptor, la gril, pentru 5 minute, pentru a deveni crocante în exterior.
Până se fierbe quinoa şi se face dovlecelul, tăiaţi ardeiul şi şalota - julien (fideluţă), tocaţi mărarul şi rupeţi sau tăiaţi mărunt salata verde şi sâmburii de nucă.
Când quinoa s-a fiert, o stoarceţi de apă, o aşezaţi în bol alături de salata verde, ardeiul roşu, şalota, dovlecelul scos din cuptor, mărarul, sâmburii de nuci, uleiul de măsline, oţetul din orez şi piperul. Amestecaţi, gustaţi, apoi, dacă mai necesită, adăugaţi sare ţinând cont de faptul că aţi pus sare în apa în care a fiert quinoa şi pe cubuleţele de dovleac.
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii