Intr-o tigaie,se pune ulei de masline;se prajeste in el (impreuna)ardeiul iute si rosiile.Rosiile, spalate,se taie in 2;ardeiul iute doar se spala.Cind ardeiul iute este facut,se scoate din tigaie,se lasa sa se raceasca putin;rosiile se decojesc si se intorc pe cealalta parte;se acopera si se lasa sa se prajeasca,in continuare.In acest timp, ardeiul iute se curata de coaja si seminte.
Cei 3 catei de usturoi se bat;se pun peste usturoiul batut,rosiile si ardeiul iute;se bate totul f bine;se pune, apoi intr-un castron;se mesteca bine;se pune apoi intr-o farfurie si se orneaza cu uleiul,in care s-au prajit rosiile si ardeiul iute si cu putina menta uscata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii