Se amesteca smantana,usturoiul pisat,zeama de lamaie pana se obtine o pasta omogena.Se potriveste de sare,piper alb.Separat ornam cupele sau castronelele in care vom servi salata cu frunze de salata verde,frunze de telina.
Se completeaza cu batoanele de surimi rumenite in putin ulei sau pe gratr,si se toarna sosul obtinut.Se presara menta si rozmarin.
Se serveste rece alaturi de paine prajita.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii