Se amesteca smantana,usturoiul pisat,zeama de lamaie pana se obtine o pasta omogena.Se potriveste de sare,piper alb.Separat ornam cupele sau castronelele in care vom servi salata cu frunze de salata verde,frunze de telina.
Se completeaza cu batoanele de surimi rumenite in putin ulei sau pe gratr,si se toarna sosul obtinut.Se presara menta si rozmarin.
Se serveste rece alaturi de paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii