autor:

» » Retete vegetariene

Salata de toamna

Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
2 morvovi, 2 mere, 1 ceapa rosie, 1 lingurita mustar, 2 lingurite de ulei de masline, 50 gr. cas razuit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se razuiesc morcovii, se taia ceapa cubulete, se curata merele si se razuiesc, se adauga mustarul amestecat cu uleiul. Totul se amesteca bine bine, iar la final se adauga casul razuit.
Atentie, intotdeauna merele sa fie ultimele adaugate pt a nu se oxida. Nu se adauga sare sau piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata aromata de toamna

Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Salata de toamna cu dovleac copt

Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns

2 voturi    2 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 morvovi
  • 2 mere
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 50 gr. cas razuit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti bulgaresti