autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Salata de toamna

Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
2 morvovi, 2 mere, 1 ceapa rosie, 1 lingurita mustar, 2 lingurite de ulei de masline, 50 gr. cas razuit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se razuiesc morcovii, se taia ceapa cubulete, se curata merele si se razuiesc, se adauga mustarul amestecat cu uleiul. Totul se amesteca bine bine, iar la final se adauga casul razuit.
Atentie, intotdeauna merele sa fie ultimele adaugate pt a nu se oxida. Nu se adauga sare sau piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata  de toamna Noni

Salata de toamna Noni

Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru,

2 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Se fierb ciupercile 5-10minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Intre timp se bat ouale ca pentru

12 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 morvovi
  • 2 mere
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 50 gr. cas razuit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Piure de dovleac de post