Se scurge tonul de ulei, ciupercile si porumbul la fel. Ciupercile se scot din cutie, se taie marunt, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele se pune conserva de ton, iar peste ea porumbul boabe. Apoi se taie castravetii ca la salata de boeuf, se scurg si se pun in castron, am amestecat, iar eu am mai pus o conserva de ton maruntit (deci am pus 2 conserve nu una ca in poza). Se amesteca apoi cu maioneza, se pune pe un platou si se orneaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii