Facem mai intai maioneza ,eu totdeauna fac maioneza in casa . procedez cam asa: 1 galbenus crud, 1 linguritza mustar, sare piper si ulei pana se obtine maioneza.
intr.un castron punem tonul maruntit scurs de sucul in care a stat, porumbul de asemenea scurs bine si punem maioneza, zeama de lamaie, sare si piper omogenizam , si dam la rece pana in momentul servirii.
* eu am folosit 2 conserve ton si 1 conserva porumb.
Tipsuri
* e buna aceasta salata sa fie putin mai acrisoara,

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii