Vinetele se coc pe o tabla de fier sau intr-o tava in cuptorul incins.Dupa ce s-au copt se pun intr-un vas cu apa rece,se curata si se pun pe un blat de lemn la scurs.Dupa ce s-au scurs se toaca bine,bine,se adauga ceapa tocata marunt,si se amesteca bine adaugand treptat uleiul si maioneza,pana devine ca o pasta,punem sare dupa gust si gata .Se aseaza pe un platou sau farfurie cu felii de rosii deasupra si se baga in frigider.Se serveste rece
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii