autor:

doru simona

» » Aperitive

Salata de vinete

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
2 vinete, , un galbenus de ou, , o lingura lapte praf, , o cescuta cu ulei, , sare, , ceapa dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie.

Dupa coacere se lasa la racit. Se curata de coaja si se lasa la scurs. apoi se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie, mai putin uleiul si se mixeaza, se pune uleiul in fir subtire. Se mixeaza 1-2 minute. Se da apoi la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete (specific arab)

Salata de vinete (specific arab)

Vinetele se coc,se curata,se toaca marunt,ca si pt salata de vinete romaneasca(eventual putin mai

6 voturi    13 comentarii
30 min
Salate de legume
Salatã de vinete cu mãsline si anason  la borcan (Beringelas em Conserva)

Salatã de vinete cu mãsline si anason la borcan (Beringelas em Conserva)

Aceastã salatã de vinete o putem servi cu un fel principal, deasemenea ca aperitiv sau decor... 1)Taie

4 voturi    4 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2010

    Foarte buna. Salata de vinete e intotdeauna o salvare pentru musafiri ; eu fac intotdeauna mai multa si o pastrez la congelator.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Si eu pun lapte praf in salata de vinete sa o albeasca.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      nu stiam de lapte praf!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      Salata mea preferata,foarte bunas.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cozonac briosa

Cozonac briosa

Se poate folosi la framantare si masina de paine. Pentru framantare manuala se procedeaza asa:

11 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu branza de oaie
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania