autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Aperitive

Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
1 kg de vinete, 500 g de ardei gras, 1 dovlecel, 1 căpăţână de usturoi, ulei sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se coc vinetele şi ardeii. Se curăţă vinetele, se scurg şi se toacă.
Dovlecelul se curăţă şi se taie cuburi, se fierbe până se moaie şi se scurge.Se curăţă şi ardeii şi se scurg.
Dovlecelul rece, usturoiul curăţat şi ardeii fără cotor şi fără sâmburi se dau prin blender.
Se amestecă toate si se pune ulei după dorinţă.
E foarte gustoasă şi e mai uşoară decât cea de vinete singure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PORUMB COPT

PORUMB COPT

Porumbul proaspat se gaseste in toate lunile de vara, putand fi consumat fiert,copt la grill, gratar

16 voturi    15 comentarii
2h
Aperitive
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Baconul taiat cubulete se caleste cu partea alba de la ceapa si cu ciupercile taiate cubulete mai

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    O combinatie buna, imi plac ingredientele.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    Ce bun e si ce pofta mi-ai facut!*****

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

    Cred ca a iesit o salata extraordinara!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

      Imi aduce aminte de reteta unei prietene din Canada numai ca reteta ei era fara dovlecel.Imi place!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

      Ai reusit sa provoci pofta cititorilor retetei tale!, asta e cel mai important ?, nu ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O combinatie buna, imi plac ingredientele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ceapa umpluta cu orez