Se scot vinetele de la congelator. Se decongelează. Dacă nu au fost tocate când au fost puse la congelator, se toacă cu tocătorul de lem, se pun într-un castron şi se freacă cu lingura de lemn adăugându-se sarea, uleiul puţin câte puţin iar la sfârşit ceapa, usturoiul şi mărarul tocat fin. Se ornează cu rondele de roşii.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii